Helsinginkadun näyttämö

Helsinginkadun näyttämö

Helsinginkatu 25, 00510 Helsinki

Vuodesta 2007 käytössämme ollut näyttämö sijaitsee Helsingin urheilutalon yhteydessä.

Asiakaspysäköintiä ei ole. Maksullinen pysäköinti on sallittu Helsinginkadulla ja Kirstinkadulla. Suosittelemme teatterille saapumista julkisilla liikennevälineillä ruuhkien välttämiseksi ja päästöjen vähentämiseksi. 

Katsomo on numeroimaton.

Esteettömyys

Helsinginkadun näyttämöllä on yksi pyörätuolipaikka. Mahdollinen avustaja 0 euroa. Varaa lippu / liput teatterin omasta lipunmyynnistä.

V65 -porrasnostin (max. 260 kg) on takaovella Läntisen Brahenkadun puolella. Saapuessasi teatterille ilmoittaudu narikkaan, jolloin ohjeistamme henkilökunnan takaovella sinua vastaan. Olethan paikalla viimeistään puoli tuntia ennen esityksen alkua.

Teatterin yleisölämpiö on esteetön ja tilasta löytyy inva-WC.

Teatterilta löytyy Sennheiserin induktiosilmukoita käytettäväksi oman kuulokojeen kanssa. Kysy silmukoita lainaksi esityksen ajaksi teatterin kahviobaarista.

Tulkit voivat sopia tekstin lukemisesta ja esityksen näkemisestä etukäteen tuottajan kanssa. Pyrimme järjestämään mahdollisimman hyvät olosuhteet tulkeille ja asiakkaalle olosuhteidemme ja resurssiemme puitteissa.

Kahvio-baari

Helsinginkadun kahviobaarilla on anniskeluoikeudet. Se on avoinna tuntia ennen esitystä sekä väliajalla. Tilojen pienuudesta johtuen kahviobaarin ruokatarjonta on suppea ja auttaa vain pieneen nälkään.

Viinibaari on avoinna yläaulassa lipunmyynnin yhteydessä. Nimensä mukaisesti viinibaarissa on myynnissä vain viinit. Viinibaari on avoinna tuntia ennen esitystä sekä väliajalla. Laajempi tarjonta alakerran kahviobaarissa.

Väliaikatilauksien toteuttaminen ennakkoon on meillä haastavaa tilojen pienuudesta johtuen. Toteutamme toiveet mahdollisuuksien mukaan, kysy lisää sähköpostitse kahvio@ryhmateatteri.fi.

Narikka

Voit jättää päällystakin ja muut kantamukset esityksen ajaksi vartioituun narikkaan. Narikka sisältyy lipun hintaan.

Yhteistyökumppanit

Lasillisille esityksen jälkeen? Teemme yhteistyötä Ryhmäteatterin läheisyydessä sijaitsevan Oluthuone Kuikan kanssa. Kotoisasta ja lämminhenkisestä tunnelmastaan tunnettu Kuikka sijaitsee osoitteessa Helsinginkatu 32.

Näyttämällä saman päivän teatterilippua saa alennuksia seuraavista tuotteista:

Talon viinit 12cl 5€, 16cl 6€, 24cl 7,5€
Aura III 0,5l 5€
Happy Joe 0,4l 6€
Original Long Drink 0,4l 6,5€

Tutustu Oluthuone Kuikan nettisivuihin täältä