Btn_openmenu
Btn_close
Btn_close

Anna palautetta

Kysy, kommentoi, kiitä, kritisoi.

Nimi

Sähköpostiosoite

Palaute


Varmistus: paljonko on yksi plus kaksi?

Lähetä
Sulje ikkuna
Btn_buy

Jonna Wikström

FOMO - Fear Of Missing Out

Fomo_700_x_367_px

RyhmisNuorten musikaali ammentaa inspiraatiota tasan 25 vuotta sitten Svenska Teaternista esitetystä Hype-musikaalisensaatiosta. Hype oli 1990-luvun ajankuva, siksi esityksen teemoja on päätetty tuoda nyt tähän aikaan soveltuvaksi. Samalla Jonna Wikströmin ohjaus ja sovitus tarkastelee, miten maailma nuorten keskuudessa on muuttunut 25 vuodessa.

RyhmisNuoret osallistuvat omalla henkilökohtaisella materiaalilla esityksen sisältöön. Lisäksi lähdeaineistona on käytetty Liv Strömquistin kirjaa Kielletty hedelmä sekä Antti Kivijärven, Tuija Huukin ja Lunabba Harryn toimittamaa kirjaa Poikatutkimus. Puheenaiheiksi musikaalissa nousee niin sukupuoliroolit, ihastuminen kuin myös huumeet ja kiusaaminen. Esitystä tukee EU-rahoitteinen ja Fingon organisoima Frame, Voice, Report! -hanke.

”Tää on Radio F eli FOMO. Meil on mikki auki täällä ja tänne saa anonyymisti tulla vaan puhuu ja purkaa. Näin yritetään päästä selville siitä, mitä tää elämä on. Niinku mitä me ajatellaan, siis me nuoret.”

Hypen alkuperäisestä käsikirjoituksesta vuonna 1994 vastasivat Hasse Moring ja Stefan Randström. Esityksen ohjasi Ville Sandqvist. Koreografiasta vastasi Marco Bjurström ja puvustuksesta Jarkko Valtee. Tuottajina Niklas Rosström ja Wille Wilenius.

Ohjaus ja sovitus: Jonna Wikström
Lavastus ja pukusuunnittelu: Paula Koivunen
Äänisuunnittelu ja musiikin sovitus: Markus Bonsdorff
Koreografi: Soile Ojala
Valosuunnittelu: Mia Jalerva
Videosuunnittelu: Tytti Junna
Ohjaajan assistentit: Siiri Karjula ja Lasse Viitamäki
Tuottaja: Noora Lattunen
Lauluopetus: Anna Suoninen

Näyttämöllä:
Nea Hokkanen, Edit Viljamaa, Matias Löfberg, Myrsky Virmavirta, Iida Lampela, Saana Miettinen, Siru Summanen, Sara-Inari Pohjonen, Marie Vilkki, Jesse Gyllenbögel, Saggad Muhammed, Milana Novokmet, Janette Hirvonen, Anastassia Suhhareva, Masha Suhhareva, Javad Nabizada, Zaher Husseini, Aref Rezaei, Javid Panahi ja Anna Buzakova


HUOM!

RyhmisNuorilla on käynnissä rahankeruukampanja Mesenaatti.me-sivuston kautta. Mesenaattitukijoiden mahdollistaman tuen avulla saisimme varmistettua nuortenmusikaalille vaadittavat puitteet. Tutustu siis kampanjaan täältä ja valitse itsellesi mieluisin vastike, esimerkiksi liput ensi-iltaan!

Linkki kampanjaan:

linkki=https://mesenaatti.me/campaign/?id=1133#single/view

Esitykset: 15.5. | 16.5. | 18.5. | 21.5. | 22.5. | 23.5. | 24.5. | 25.5. | 28.5. | 29.5.

Txt_stage_hesari